Laboratorul de Dinți - Laborator tehnică dentară

Laborator de tehnică dentară din București

Laboratorul de Dinți este un furnizor de produse dentare care își desfășoară activitatea în București, fiind un punct de referință pentru calitatea produselor sale și pentru serviciile pe care le oferă clienților săi.

Experiența, profesionalismul și garanția sunt elemente care ne fundamentează politicile de lucru, de aceea am câștigat recunoștința tuturor celor care aplează la noi.

Moto-ul nostru

Pacientul dumneavoastră – Prioritatea noastră

Banner

La Laboratorul de Dinți ne străduim să implementăm cele mai inovatoare tehnici, astfel încât clienții noștri să poată oferi pacienților lor cea mai înaltă calitate la prețuri foarte competitive. Sistemele noastre de producție ne permit să garantăm produsele pe care le fabricăm pentru o mai bună satisfacție a pacienților.În laboratorul nostru dezvoltăm tehnici de lucru de ultimă oră în toate aspectele legate de dezvoltarea și proiectarea lucrărilor protetice, pentru a restabili și corecta malformații sau rupturi, cu care clienții noștri se pot bucura întotdeauna de un zâmbet atractiv.Experiența, profesionalismul și garanția sunt elemente care ne fundamentează politicile de lucru, de aceea am câștigat recunoștința tuturor celor care aplează la noi. Suntem la zi cu inovațiile în tehnicile și produsele domeniului, care ne-au permis să câștigăm loialitatea și încrederea multora. Indiferent de preocuparea sau necesitatea dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați.Vă împărtășim valorile!! Împărtășește-ți provocările cu noi!Tehnicienii noștri sunt absolvenți ai U.M.F Carol Davila - Tehnică Dentară, au experiență de peste 10 ani în domeniu și sunt într-un proces continuu de adaptare la noile tehnologii.Vrem să ne considerați partenerii dumneavoastră. Lucrările noastre sunt realizate cu cele mai bune materiale de pe piață.

Laboratorul nostru utilizează aparatură de ultimă generație, precum și produse de cea mai bună calitate, astfel asigurând un nivel crescut al lucrărilor executate. Ne respectăm cu seriozitate termenele asumate. Colaborarea echipei tehnician-medic trebuie să fie una strans unită și care să aibă ca rezultat satisfacția pacientului.Convingerea noastră este că deservirea clienților noștri este cea mai mare prioritate și suntem întotdeauna disponibili pentru oricare dintre nevoile dvs. speciale.Laboratorul de Dinți își propune să meargă mai sus, dincolo de așteptările dumneavoastră și încurajează parteneriatele pe termen lung. Angajamentul nostru de parteneriat va merge dincolo fabricarea produselor dumneavoastră și se extinde la furnizarea de informații noi pentru a va ține la curent cu cele mai noi tehnologii și tehnici disponibile.Suntem deschiși și acceptăm orice sugestie pe care o aveți și suntem mereu în căutarea de modalități prin care noi și practica pot deservi mai bine intereselor comune.În laboratorul nostru, veți găsi nu numai cea mai recentă tehnologie pentru fabricarea și fabricarea protezelor dentare, ci și sfaturi în timp util și sfaturi excelente, pentru a oferi o soluție completă pentru toate nevoile dvs. În plus, vă punem la dispoziție experiența și cunoștințele noastre, pentru că obiectivul nostru principal este de a ne asigura că pacientul se bucură de Dinți sănătoși și estetici.