Laboratorul de Dinți - Laborator tehnică dentară

Vă mulțumim pentru ca ați ales "Laboratorul de Dinți"

Pentru parteneriate, comenzi sau pentru orice altă nelămurire lăsați mesajul dumnevoastră si vă vom contacta in cel mai scurt timp.

Formular de contact

Maxim 1000 de caractere .
Accept termenii si condițiile de folosire.

Unde ne găsiți

Harta București - Cartierul Crangași Str. Mehadia nr. 43

Tel 073 666 4666

Mailliviu.barbu@laboratoruldedinti.ro

Retele sociale

FacebookInstagramWhatsapp

 

Acordul privind Termenii si Conditiile de Utilizare ale serviciilor site-ului Laboratorul de Dinti

Utilizarea Serviciilor este guvernata de o serie de reguli ce trebuie respectate de catre toti utilizatorii site-ului. Acest document constituie Acordul privind Termenii si Conditiile de Utilizare si stabileste termenii legali de utilizare de catre dumneavoastra a Serviciilor oferite de site-ul Laboratorul de Dinti.

Odata ce folositi Serviciile, sunteti de acord cu prevederile Acordului si raspunzator de respectarea acestora.

Aveti dreptul de a folosi serviciile site-ului Laboratorul de Dinti (indiferent daca accesul dumneavoastra la site sau utilizarea acestuia este intamplatoare sau cu intentie) numai daca acceptati sa respectati legislatia relevanta si acest Acord. De aceea va rugam sa cititi acest Acord cu atentie.

Daca nu sunteti de acord cu prevederile Acordului trebuie sa parasiti site-ul si sa incetati folosirea Serviciilor. Orice acces efectuat ulterior de dumneavoastra la site va fi considerat ca fiind o acceptare a termenilor si conditiilor prezentate in continuare.

Nici un utilizator nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Acordului faptul ca nu stia de existenta acestuia. Laboratorul de Dinti isi asuma obligatia de a posta in permanenta un link catre prezentul Acord pe pagina principala a site-ului, astfel ca acesta sa poata fi usor identificat si citit.

Laboratorul de Dinti poate modifica din cand in cand prevederile Acordului si astfel de modificari devin efective odata cu postarea lor pe site. Sunteti de acord ca astfel de modificari ale Acordului sa va fie opozabile oricand folositi serviciile site-ului ulterior postarii lor pe site. De aceea este important si Laboratorul de Dinti va recomanda sa revedeti acest Acord in mod regulat pentru a va asigura ca sunteti la curent cu eventualele modificari aparute.

1. Valabilitate

Acest Acord este valabil si isi exercita efectele atat timp cat utilizati Serviciile.

2. Proprietate intelectuala

Continutul si designul site-ului Laboratorul de Dinti, impreuna cu toate celelalte informatii legate sau generate de acest site pe care vi le-am putea transmite prin e-mail sau alte cai, inclusiv stiri, rezultate, informari, etc.

Utilizarea neautorizata a informatiilor sau elementelor grafice legate de sau incluse pe site este interzisa, in absenta acordului explicit in scris din partea Laboratorul de Dinti.

3.Limitarea raspunderii

Informatiile si Serviciile la care aveti acces prin intermediul site-ului Laboratorul de Dinti pot contine erori si pot inregistra perioade de intrerupere a functionarii. Laboratorul de Dinti nu este raspunzator pentru continut inexact sau intreruperi in functionare, indiferent daca acestea sunt cauzate de utilizatori sau orice echipament sau functionare defectuoasa a Serviciilor. Laboratorul de Dinti furnizeaza informatiile si Serviciile disponibile pe acest site in starea lor „asa cum exista”, fara nici o alta garantie suplimentara. Orice garantii exprese si orice garantii implicite, incluzand garantia ca Serviciile ar servi un anume scop, sunt respinse la limita maxima permisa de lege. Laboratorul de Dinti nu raspunde si nu va fi tinuta raspunzatoare in nici un fel de dumneavoastra sau orice terta parte pentru orice daune, pagube sau costuri rezultand din utilizarea de catre dumnevoastra a Serviciilor, chiar daca Laboratorul de Dinti a fost informata de posibilitatea producerii unor astfel de daune.

4. Forta majora

Laboratorul de Dinti si colaboratorii si afiliatii sai nu pot fi tinuti raspunzatori pentru nici o intarziere sau functionare defectuoasa produse direct sau indirect de catre cauze asupra carora Laboratorul de Dinti nu are nici o influenta. Acestea includ, fara a fi insa limitate la: functionarea defectuoasa a echipamentelor tehnice utilizate de Laboratorul de Dinti si site, intreruperea legaturii la internet sau a conexiunii telefonice, virusi informatici, acces neautorizat la sistemul Laboratorul de Dinti, erori de operare, greva, etc.

5. Legea aplicabila

Acest Acord, drepturile si obligatiile impuse de acesta, si toate efectele juridice produse de acest Acord vor fi intepretate in baza si guvernate de catre legea romana. Legea din Romania va guverna toate aspectele ce nu au fost prevazute de acest Acord. Orice disputa in legatura cu acest Acord va fi deferit instant elor judecatoresti competente din Romania.